• Зубна паста "Арктична свіжість" - Blend-A-Med 3D White Toothpaste
    65 93

Квест! Формула краси від MAKEUP

Весь рік співробітники MAKEUP намагалися знайти відповідь на головне питання: чого ж найбільше прагнуть наші клієнти? Ми проглянули сотні замовлень і прочитали тисячі відгуків. Вивчили статистику активності в соцмережах та врахували кожен перегляд статей. Провели десятки інтерв'ю з менеджерами, намагаючись з'ясувати, про що саме мріє кожна з жінок. Відповідь одностайна: стати красивішою та впевненішою!

Аби втілити мрію у життя, було вирішено створити універсальну формулу краси і подарувати її вам. Ми залучили до цієї непростої задачі найвитонченіших б'юті-ґуру! Напередодні Нового року ми докладемо максимум зусиль, щоби віднайти заповітну формулу. Але вам доведеться зібрати всі складові докупи. Старання будуть щедро винагороджені: кожна з вас зможе дізнатися про хитрощі б'юті-світу та змінитися до невпізнання. Озброюйтеся знаннями та гарним настроєм – разом ми зробимо цей світ красивішим!

Правила гри


На просторах нашого сайту сховано 10 товарів, на які вказують хитрі загадки. Швидше знайдіть їх, і формула краси стане вашим щасливим талісманом у новому році! Для цього у вас є аж 8 днів: з 4 по 11 грудня 2017 року. 11 учасників гарантовано отримають призи!

Хто може брати участь у грі?

Щоб стати учасником квесту, необхідно стати фоловером нашої сторінки у Facebook  і поставити лайк конкурсній публікації. Це правило діє як для клієнтів магазину, так і для тих, хто тільки-го планує здійснити б'юті-покупки.

Навіщо мені потрібно брати участь у квесті?
Ви не лише відчуєте себе гуру з питань краси, а й зможете виграти чудовий подарунок!

У чому суть гри?
На просторах нашого сайту сховано 10 товарів, на які вказують хитрі загадки. Це можуть бути парфуми, декоративна косметика, засоби для догляду. Ви маєте знайти їх усі, використовуючи наші підказки. Перша знаходиться вже в кінці цієї сторінки. Вгадайте, який продукт у ній зашифровано та знайдіть його на сайті. Якщо ви не помилилися – у карті товару знайдете наступну підказку.

На момент початку гри усі товари, що беруть участь у квесті, є в наявності. Але ми не можемо бути впевненими, що той чи інший товар не розкуплять. Якщо вам ніяк не вдається відшукати підказку в потрібній серії, спробуйте пошукати її серед продуктів, яких немає у наявності.

Коли починається і як довго триватиме гра?

Гра триває 8 днів: з 4 по 11 грудня 2017 року включно.

Куди надсилати правильні відповіді?

Після того, як ви знайшли усі 10 товарів, необхідно заповнити форму. Наша розумна програма одразу підкаже, чи правильно ви вгадали всі потрібні товари. Якщо форма заповнена правильно – ви будете автоматично зараховані до переліку учасників лотереї :) Форму слід заповнювати лише прямими посиланнями без зазначення відтінків та інших додаткових значень.

Яким чином будуть розігруватися призи?

Після перегляду всіх заявок із правильними відповідями ми розіграємо їх у лотереї за допомогою інтерактивної програми random.org. Подарунки отримають 8 щасливчиків, яких вибере програма.

Крім того, перші 3 учасники, які надішлють форму з готовими відповідями, також отримають цінні призи.

Який приз я отримаю?
На вас чекають чудові подарунки!

Ті учасники, яким посміхнеться доля, отримають:

 

1 місце – розкішний набір косметики від Mesauda!

Тональний крем 

Кремова помада 

Туш для вій 

Пудра 

Запечені рум'яна 

Рідкий консилер 

2 місце – розкішна пудра 3LAB BB

3 місценабір рідких помад Bellapierre для яскравих експериментів

4 місце – набір La Roche-Posay із міцелярного розчину та живильного крему

5 місце – набір для брів Nouba

6 місце – суперочищувальний крем Phytomer

7 місце – ніжні рум’яна Dr.Irena Eris

8 місце – великий пензель Deborah

 
На трьох найшвидших щасливчиків чекають гарантовані подарунки:

1-й найшвидший учасник отримає палетку тіней theBalm

2-й найшвидший учасник стане власником набору компактних пудр BeYu

3-й найшвидший учасник зможе насолодитись набором, що містить пінку і тонік  від Pharmaceris.

Як я довідаюсь про те, що виграв (-ла)?

На нашій сторінці у соціальній мережі Facebook будуть опубліковані результати гри. Також у разі перемоги ви отримаєте сповіщення на адресу своєї електронної пошти.

На старт... Увага... Приготуйтесь разом із нами віднайти формулу краси!

Крок 1. Уже декілька сезонів поспіль красуні старанно вимальовують губи сливовою помадою, намагаючись слідувати найактуальнішим тенденціям. Але чи достатньо цого, аби стати наймоднішими? У пошуках формули краси ми поспішили дізнатися про прийдешні тренди, уважно спостерігаючи за законодавцями моди.

Перший шматочок пазла був знайдений під час показу Валентино! Візажисти бренда озброїлися кайалом кольору стиглого фрукта й провели ним по нижніх повіках моделей, повторюючи тон попередньо нанесеної помади. Так ось вона яка, – мода!

Ми щодуху кинулися на пошуки чарівної «б'юті-палички», але зовсім заплуталися у великому асортименті товарів. Допоможіть нам відшукати потрібний засіб. Ми чули, що його випускає дуже відомий канадський бренд з лаконічною назвою, що складається лише з трьох літер.

Вхід до особистого кабінету

Відновлення паролю

ми перетелефонуємо вам самі!