• Щоденні гігієнічні прокладки Deo Water Lily, 100 шт - Discreet
    142 184

Акція до Дня захисту навколишнього середовища!

Кажуть, якщо хочеш змінити світ — почни із себе. Для MAKEUP ця фраза стала закликом до дії. Ми впевнені, що щастя — це не лише гармонія із самим собою, а й зі світом, який нас оточує. Тому з 5 червня, Дня захисту довкілля, ми не вкладатимемо поліетиленові пакети у посилки. Ми прийняли рішення, ґрунтуючись на численних проханнях наших клієнтів, небайдужих до проблеми охорони навколишнього середовища.

Для упаковки ми продовжимо використовувати наші фірмові картонні коробки підвищеної міцності, які завжди індивідуально підбирають під розмір товарів у замовленні. Для особливих випадків дизайнери MAKEUP розробили красиві паперові подарункові пакети, які можна придбати під час оформлення замовлення. Поки у нас немає можливості відмовитися від використання захисного матеріалу, який захищає вміст посилки від пошкоджень, але ми активно шукаємо альтернативне вирішення цього питання.

Впевнені, що крок за кроком ми зробимо внесок у відновлення екологічного балансу на нашій планеті і разом з вами посприяємо створенню краси і гармонії, де людина і природа співіснуватимуть у злагоді.

Команда MAKEUP

 

Акція скінчилась 29 червня 2018

Вхід до особистого кабінету

Відновлення паролю

ми перетелефонуємо вам самі!